שובר דיאטות סדרתי: מוס דואט נוגט ושוקולד לבן

נאוה כרמון No Comments on שובר דיאטות סדרתי: מוס דואט נוגט ושוקולד לבן

עוגיות אוראו המוצלחות קיבלו כשרות מהודרות וזו סיבה מספיק טובה לנסות אותן כי הן מושלמות • קינוח מושלם על בסיס עוגיות אוראו • לא מספרים לדיאטנית

צילום: נאוה כרמון
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

יש לי בשבילכם סוד כמוס, ידעתם כמה אפשרויות יש למוס?
צרפו לזה כשרות מהודרת חדשה של עוגיות אוראו שוות מדי, עוד קצת מוצרים משובחים וקיבלתם מוס מושלם לשבת קודש, או אפילו להכין לאירוסין של השכנה, תשקיעו קצת מה יש?

מוס נוגט שוקולד לבן על תחתית עוגיות אוריאו/נאוה כרמון
לתחתית 2 שרוולי אוריאו ו25 גרם מרגרינה ,

למוס נוגט:
250 מל קצפת צמחית
7 גרם ג'לטין
35 גרם מים
כף ממרח נוגט
2 כפות מוס נוגט
2 כפות סוכר

למוס לבן:
250 מל קצפת צמחית
7 גרם ג'לטין
35 גרם מים
4 כפות פודינג שוקולד לבן
ציפוי
200 גרם שוקולד וחצי קצפת צמחית

הכנה:
מרפדים רינג 20 בשקף
מרסקים אוריו עם מרגרינה מרפדים את התחתית ומקפיאים

מכינים את מוס:
משרים ג'לטין במים 10 דקות
מקציפים קצפת עם מוס למרקם יוגורט, מוסיפים ממרח נוגט
מקציפים עוד קצת, מחממים את הגלטין במיקרו 10 שניות ומוסיפים למוס בזרם דק תוך כדי הקצפה. מוסיפים רבע כוס מים קרים
שופכים על התחתית ומקפיאים כשעה.

מכינים מוס שני
מקציפים את הקצפת עם 4 כפות פודינג ווניל ורבע כוס מים קרים
מחממים את הגלטין במיקרו 10 שניות ומוזגים בזרם דק לתוך קצפת תוך כדי הקצפה. שופכים על הקצפת המוקפאת מיישרים ומכניסים לילה למקפיא.

מכינים ציפוי:
ממיסים שוקולד מריר עם חצי מיכל קצפת צמחית ושופכים על העוגה. מקפיאים שוב.
להוציא כשעה לפני הגשה. העוגה מאד יציבה אבל יש לה מרקם עדין.

בהצלחה!



0 תגובות